Strona główna wydziału
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział
Elektrotechniki, Automatyki,
Informatyki i Inżynierii Biomedycznej
Strona główna AGH
Kierunki kształcenia i specjalności

Wydział prowadzi studia na kierunkach:



Studia I stopnia:

Kierunki studiów:

Uwagi:

stacjonarne
Na studiach pierwszego stopnia nie przewiduje się specjalności.
niestacjonarne Studia niestacjonarne pierwszego stopnia są płatne. Zajęcia prowadzone są w soboty i niedziele.

Na studiach pierwszego stopnia nie przewiduje się specjalności.


Studia II stopnia:

Kierunki studiów:

Specjalności:

stacjonarne
  • Automatyka i Robotyka
  • Komputerowe Systemy Sterowania
  • Informatyka w Sterowaniu i Zarządzaniu

  • Elektrotechnika
  • Automatyka Przemysłowa i Automatyka Budynków
  • Elektroenergetyka
  • Energoelektronika i napęd elektryczny
  • Inżynieria Elektryczna w Pojazdach Samochodowych
  • Pomiary technologiczne i biomedyczne
  • Platforma technologiczna Smart Grids

  • Informatyka
  • Informatyka w medycynie i systemach multimedialnych
  • Inżynieria oprogramowania i systemów
  • Systemy inform. w produkcji i administracji
  • Grafika komputerowa
  • Systemy inteligentne

  • Inżynieria Biomedyczna
  • Informatyka i Elektronika Medyczna
  • Inżynieria Biomateriałów
  • Biomechanika i Robotyka
  • Bionanotechnologie
  • Emerging Health Care Technologies

niestacjonarne

  • Elektrotechnika
  • Automatyka i metrologia
  • Elektroenergetyka
  • Inżynieria komputerowa w przemyśle

Studia niestacjonarne drugiego stopnia magisterskie są płatne. Zajęcia prowadzone są w soboty i niedziele.
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Inżynierii Biomedycznej

al. A. Mickiewicza 30
Pawilon B-1
30-059 Kraków

Strona internetowa Wydziału EAIiIB stosuje pliki cookies (ciasteczka). Są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania.
Dowiedz się więcej na temat naszej polityki prywatności i kliknij ZGADZAM SIĘ, aby niniejsza informacja nie pojawiała się.
Możesz również określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.