Strona główna wydziału
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział
Elektrotechniki, Automatyki,
Informatyki i Inżynierii Biomedycznej
Strona główna AGH
2019-09-20
Warunki wpisu na semestr zimowy 2019/20 studiów niestacjonarnych

Warunki wpisu na semestr zimowy studiów niestacjonarnych 2019/2020:

1) Zaliczenie wszystkich przedmiotów i oceny wpisane w Wirtualny Dziekanat, a w przypadku niezaliczenia jakiegoś przedmiotu – złożenie w Dziekanacie podania o wpis z deficytem punktów, skierowanego do P. Prodziekana, którym jest P. prof. dr hab. inż. Robert Stala

Termin składania podań o wpis z deficytem pkt. ECTS: 4 października

Dopuszczalny deficyt punktowy umożliwiający wpis na kolejny semestr wynosi 13 ECTS. Podania o wpis z deficytem składa się co semestr, w przypadku jeśli deficyt nadal występuje.

Studenci powtarzający przedmiot w semestrze zimowym 2019/2020 powinni dokonać wpłaty za powtarzanie przedmiotu na odpowiednie subkonto widoczne po zalogowaniu do Wirtualnego Dziekanatu do 15 października.

2) Wpłata czesnego za sem. zimowy 2019/2020 na subkonto widniejące w Wirtualnym Dziekanacie do 30 września (zgodnie z Regulaminem studiów w AGH niewniesienie opłat związanych z odbywaniem studiów stanowi podstawę do skreślenia z listy studentów)

Proszę dokonać wpłaty dopiero wówczas, gdy po zalogowaniu się do WD będzie widoczne subkonto przypisane do opłaty czesnego/opłaty za powtarzany przedmiot.

Tytuł przelewu powinien być identyczny z tytułem widniejącym przy danym subkoncie.

Każdy student posiada swoje indywidualne subkonto.

Wprowadzone subkonta można sprawdzić po zalogowaniu do WD. Ścieżka: Twoje dane finansowe -> Naliczenia i wpłaty.

Wobec studentów, którzy nie dopełnią powyższych formalności rozpocznie się procedura skreślenia z listy studentów.

Strona internetowa Wydziału EAIiIB stosuje pliki cookies (ciasteczka). Są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania.
Dowiedz się więcej na temat naszej polityki prywatności i kliknij ZGADZAM SIĘ, aby niniejsza informacja nie pojawiała się.
Możesz również określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.