Strona główna wydziału
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział
Elektrotechniki, Automatyki,
Informatyki i Inżynierii Biomedycznej
Strona główna AGH
2016-09-21
Studia niestacjonarne - Warunki rozliczenia roku akademickiego 2015/2016 i wpisu na kolejny semestr

Szanowni Państwo Studenci studiów niestacjonarnych,

Warunki wpisu na semestr zimowy studiów niestacjonarnych 2016/2017 to:

1) Zaliczenie wszystkich przedmiotów i oceny wpisane w WD, a w przypadku niezaliczenia jakiegoś przedmiotu - podanie do P. Prodziekana od kierunku o wpis z deficytem punktów (studenci powtarzający przedmiot w sem. zimowym 2016/2017 powinni dokonać wpłaty na konto wydziału prowadzącego przedmiot do 30 września, a dowód wpłaty przesłać na adres Musisz włączyć obsługę JavaScript aby zobaczyć adres email! . Stawkę za 1 godzinę zajęć dydaktycznych oblicza się dzieląc kwotę opłaty semestralnej przez liczbę godzin zajęć dydaktycznych w semestrze). Termin składania podań: 30 września.

2) 2) Wpłata czesnego za sem. zimowy 2016/2017 i przesłanie potwierdzenia przelewu na adres Musisz włączyć obsługę JavaScript aby zobaczyć adres email! do 30 września (zgodnie z § 21 Regulaminu studiów w AGH, p. 2, niewniesienie opłat związanych z odbywaniem studiów stanowi podstawę do skreślenia z listy studentów)

3) 3) Dodatkowo dla studentów IV roku – złożenie indeksu ze wszystkimi ocenami końcowymi za rok 2015/2016 (nazwy przedmiotów, nazwiska prowadzących, liczba godzin, punkty ECTS przypisane do oceny końcowej) Termin składania indeksów: 8 października.

+ temat pracy dyplomowej wpisany w indeksie na pierwszej wolnej stronie po 8 semestrze wraz z podpisem promotora i pieczęcią Sekretariatu Katedry

+ wzór wpisu na 9 semestr w indeksie (do pobrania poniżej)

Elektrotechnika V rok

Automatyka i Robotyka V rok

Wobec studentów, którzy nie dopełnią formalności rozpocznie się procedura skreślenia z listy studentów.


Strona internetowa Wydziału EAIiIB stosuje pliki cookies (ciasteczka). Są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania.
Dowiedz się więcej na temat naszej polityki prywatności i kliknij ZGADZAM SIĘ, aby niniejsza informacja nie pojawiała się.
Możesz również określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.