Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział
Elektrotechniki, Automatyki,
Informatyki i Inżynierii Biomedycznej
PL   ENG

Do korzystania z systemu ELMS uprawnieni są wszyscy studenci oraz pracownicy dydaktyczni Wydziału EAIiIB.

Aby założyć konto w systemie ELMS musisz wypełnić wszystkie pola formularza rejestracyjnego.
Dane zostaną zweryfikowane z następującymi bazami:

  • w przypadku studentów: Dziekanat XP
  • w przypadku pracowników: SKOS AGH

W związku z tym podane dane muszą zgadzać się z danymi zawartymi w jednej z powyższych baz.

Po udanym uwierzytelnieniu danych na Twój adres e-mail zostanie wysłany list z linkiem do aktywacji konta.


Uwaga!
Studenci studiów podyplomowych w celu założenia konta proszeni są o przesłanie e-maila na adres elms@eaiib.agh.edu.pl zawierającego imię i nazwisko studenta oraz nazwę studiów podyplomowych, w których uczestniczą. E-mail winien być wysłany z adresu podanego podczas rejestracji na studia podyplomowe. Po zweryfikowaniu danych studenta konto zostanie założone przez administratora ELMS, a dane do logowania zostaną przesłane e-mailem.

Rejestracja w systemie
MSDN DreamSpark Premium ELMS
Konto: studenckie   pracownicze  
Twoje konto zostało utworzone w systemie ELMS, ale wymaga aktywacji. Na Twój adres e-mail została wysłana wiadomość z informacją, w jaki sposób aktywować konto.
Konto musi zostać aktywowane w ciągu 24 godzin. W przypadku braku aktywacji konto zostanie usunięte z systemu.
W przypadku problemów z aktywacją konta proszę skontaktować się z administratorem ELMS elms@eaiib.agh.edu.pl.
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Wydział Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Inżynierii Biomedycznej

al. A. Mickiewicza 30
Pawilon B-1
30-059 Kraków

Strona internetowa Wydziału EAIiIB stosuje pliki cookies (ciasteczka). Są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania.
Dowiedz się więcej na temat naszej polityki prywatności i kliknij ZGADZAM SIĘ, aby niniejsza informacja nie pojawiała się.
Możesz również określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.